AMORE TRATTORIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1455 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amore Trattoria. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2024 om 19:21 Was helaas koud
1 mrt 2024 om 21:55 Toppings ontbraken terwijl wel voor betaald.
25 feb 2024 om 22:07 Het was op zich lekker, maar als je zegt dat je Caprese met buffelmozzarella en basilicum levert, moet het geen koemelkmozarella en rucola zijn. Er was geen blaadje basilicum te bekennen, jammer.
23 feb 2024 om 20:10 Bestelling zou 17:45 komen, was er om 18:10
22 feb 2024 om 7:15 Eten was goed dessert ook,ben tevreden
19 feb 2024 om 0:31 Pizza was prima, maar het dessert schandalig duur en je krijg niet eens wat je besteld. €7.50 betaald voor chocolade roomsoesjes, in plaats daarvan 1 roomsoesje gehad met wat vanille ijs. Ik heb ze gecontact maar geen gehoor.
18 feb 2024 om 9:03 Snel bezorgd maar wat een slechte pizza... de kaas was helemaal 'verschoven' en lag voor een deel naast de pizza, hij was niet goed gesneden en de bodem was ook niet knapperig. Miezerig bakje knoflooksaus. Weggegooid geld, ik bestel hier nooit meer.
11 feb 2024 om 20:48 Heerlijke pasta’s en pizza, netjes bezorgd, alleen duurde de optie “zo snel mogelijk” wel een uur.
10 feb 2024 om 10:36 2 pizza's besteld die na uurtje werden bezorgd. Doos was helemaal nat van de olie en de pizza was erg vet. Leek alsof ze achteraf nog een halve fles olie overheen hebben gegooid. Later behoorlijke buikpijn van gehad. Gaan we niet nog eens bestellen.
9 feb 2024 om 21:20 Delivery was fast but I expected more of the pizza. I had the one with salmon couldn’t find the onions or rucola or anything on it beside the cheese and salmon.
8 feb 2024 om 18:40 Het vlees was heel taai maar pasta en saus waren lekker.
5 feb 2024 om 19:56 Dit was de eerste keer dat ik bij hun besteld heb. Maar zeker niet de laatste keer. Erg lekker kwam warm aan. Top!