AMORE TRATTORIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1516 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amore Trattoria. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 12:08 vaker hier eten besteld, en het is altijd weer goed en lekker! vandaag hadden we Linguine ai gamberi. Echt heerlijk! echt een aanrader!
13 jul 2024 om 8:55 Altijd goede pizza’s
11 jul 2024 om 20:30 Pizza best lekker maar half uur te laat.
5 jul 2024 om 22:36 All pasta tasteless! nothing. zero. italian kitchen what a joke! Carbonara with créme and without black peper?!? I'll Never ever order from there again! Ever!
1 jul 2024 om 20:03 Goed eten en nog heet bij aankomst!
29 jun 2024 om 22:25 Pizza quarto stagioni was prima. Alleen de Pollo gorgonzola e spinazie was niet erg smaakvol en de portie was weinig voor 17,50 euro.
20 jun 2024 om 21:31 Had biefstuk in knoflooksaus besteld helaas kreeg ik voor de €20,- een varkenslapje met enorm veel vet dus was eens en nooit meer waarschijnlijk fout aangegeven op de menukaart
20 jun 2024 om 5:49 Bestelling niet goed gegaan Kruidenboter was vloeibaar (olie) door de warmte van t andere eten En de bestelling was niet compleet Kok was al weg Maar als t goed is krijg ik daar vandaag een telefoontje over ter oplossing We wachten af
16 jun 2024 om 20:31 Has nothing to do with the Italian food
12 jun 2024 om 20:47 De linguine was een beetje te ver gegaard en een beetje droog
4 jun 2024 om 7:04 Heerlijk eten, goede bezorging en komt altijd warm en vers aan. Lekker smaakvol voor een mooie prijs!
2 jun 2024 om 21:02 As always; top pizza. Rijkelijk belegd, warm en precies zoals echte Italiaanse pizza moet zijn. Incl super vriendelijke bezorger